Het gezicht achter Sofie’s Travel Book!

Hoi, ik ben Sofie Deman, en ik ben jouw gepassioneerde reisagent die klaarstaat om je droomvakantie werkelijkheid te maken.

Sofie Deman, jouw persoonlijke reisagent
Maak kennis met Sofie Deman van Sofie's Travel Book
Plan jouw reis via Sofie's Travel book, jouw persoonlijke reisagent Sofie Deman

Waarom Sofie’s Travel Book?

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zou moeten reizen. Voor mij is het een van de mooiste dingen die er is en echt de allerbeste hobby ter wereld! Toen ik 2 jaar geleden Sofie’s Travel Book in het leven riep als Instagram account voor mijn reisfoto’s, wilde ik iedereen inspireren om zelf ook te gaan reizen. Ik wilde dat mijn pagina één groot reisboek zou worden, waar iedereen tips kon terugvinden voor hun volgende vakantie, of zo kon starten aan de befaamde bucket-list! Ik hield heel erg van het delen van mijn reisfoto’s, maar er miste toch iets.

Toen ik na die vervelende Corona-periode opnieuw in contact kwam met Travel Counsellors en ik weer kriebels kreeg om te gaan ondernemen, was het grotere doel van Sofie’s Travel Book geboren: Ik zou als zelfstandig reisagent mooie reizen gaan uitwerken en mijn klanten zo een hele hoop uitzoekwerk, stress en gedoe ontnemen.. Ik zou ervoor zorgen dat iedereen met een gerust hart op vakantie kon vertrekken. Alles netjes uitgezocht, uitgewerkt, geboekt, leuke tips bij de hand en bovendien… Iemand waar ze ook tijdens hun reis op kunnen rekenen. Als ex-reisleiding in het buitenland besef je maar al te goed hoe belangrijk ook dat is!

Mijn ervaring in Toerisme

Tijdens mijn werk in de toeristische sector als reisleiding bij een grote touroperator, heb ik waardevolle ervaring opgedaan in zowel het betoverende Griekenland als de adembenemende Dominicaanse Republiek. In deze periode heb ik de nodige kennis vergaard om de meest fantastische hotels te selecteren. Bovendien ben ik zelf een fervent reiziger en heb ik talloze reizen samengesteld. Hierdoor ben ik uitstekend bekend met de cruciale aspecten waarop gelet moet worden bij het samenstellen van jouw droomvakantie.

Mijn eigen reizen

Maar wat onderscheidt mij van andere reisagenten? Wel, behalve mijn professionele ervaring, heb ik ook zelf veel gereisd. Deze avonturen hebben mij een schat aan kennis opgeleverd, waardoor ik precies weet waar ik op moet letten bij het samenstellen van jouw perfecte vakantie. Met mijn uitgebreide expertise en passie voor reizen, overtref ik jouw verwachtingen en bezorg ik jou een onvergetelijke ervaring.

What else?

Wat moet je nog meer weten over mij? Wanneer ik niet druk bezig ben met het creëren van jouw droomvakantie, ben ik vast bezig een nieuwe bestemming aan mijn eigen bucketlist toe te voegen, of geniet ik van een lekker wijntje in de zon. Ik hou heel erg van autosport, zoals Formule 1, en het is niet aan te raden dicht bij me te zitten tijdens de race, ik ben een tikkeltje fanatiek 😉 Ik ben (nog) geen geweldige fotograaf, maar op bijna elke reisfoto zie je wel ergens mijn camera rond mijn nek hangen…

Dus, als je op zoek bent naar een reisagent die voor jou de beste hotels kan vinden en de meest verbazingwekkende reisroutes kan samenstellen dan ben je bij mij aan het juiste adres. Laten we samenwerken en jouw reisdromen werkelijkheid maken!

Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken en samen jouw ideale vakantie samen te stellen!

Liefs, Sofie 🙂

Ontdek hier hoe ik te werk ga om jouw droomvakantie samen te stellen.

Of boek vrijblijvend jouw kennismakingsgesprek:

Zonder zorgen op vakantie?

Stressvrij op vakantie?

Meer inspiratie voor jouw volgende vakantie? Ontdek het in een van mijn reisverhalen:

Open chat
1
Stuur mij een berichtje!
Hey!
Heb je een vraag?
Stuur mij gerust een berichtje!
Groetjes,
Sofie