Dream, explore, discover

Met mijn ervaring in het plannen en zorgvuldig uitzoeken van reizen in combinatie met opgedane kennis uit het buitenland, stel ik met veel plezier jouw volgende reis samen!

Hoe werkt het?

Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij met een grote glimlach terugkijkt op jouw reis en al uitkijkt naar de volgende. Geen uren opzoekwerk meer achter de laptop. Ik ga voor jou aan de slag om een reis te creëren die precies is zoals jij dat wilt. Heb je nog geen concrete plannen? Geeft niks! Ik denk graag met je mee en samen komen we er wel uit. Zo ga ik te werk:

01

Kennismaking

Wanneer ik jouw aanvraag ontvang, neem ik telefonisch contact op om al jouw wensen te bespreken. Hoe meer ik weet wat jouw droomvakantie inhoudt, hoe beter ik een passend voorstel voor jou kan maken!

02

Let the magic happen

Ik ga met al jouw wensen aan de slag. Zodra ik voor jou de perfecte vakantie heb gevonden, krijg je die van mij in de mailbox. We spreken het voorstel samen door, zodat je ook vragen kan stellen. Wil jij toch nog een aanpassing doen? Geen probleem, daar zorg ik voor.

03

Geniet

Helemaal tevreden? Dan boek en bevestig ik alle items van je vakantie. Alle reisdocumenten worden opgeladen in de MyTC app, waardoor jij niet met een pak papier hoeft te gaan sleuren. Het enige dat jij hoeft te doen, is genieten.

04

Wat als?

Ik ben er voor jou van aanvraag tot thuiskomst. Gaat er tijdens jouw vakantie iets niet goed, dan ben ik jouw vaste aanspreekpunt. Je hangt geen uren meer in de wachtrij. Samen met ons 24/7 Duty Office, zoeken wij naar de beste oplossing voor jou.

Vraag hier jouw voorstel aan:

Ik begrijp hoeveel werk er kruipt in het samenstellen van de perfecte vakantie! Geen nood, ik help je hier met plezier bij. Vul dit formulier in met zoveel mogelijk details over jouw reis en ik stel met plezier een leuk voorstel voor je samen. Vergeet ook niet te vermelden met welk budget ik rekening moet houden.

Open chat
1
Stuur mij een berichtje!
Hey!
Heb je een vraag?
Stuur mij gerust een berichtje!
Groetjes,
Sofie